3 manieren om je auto te boosten

1. Haal nieuwe banden

Niet degene die velen van ons wilden lezen. Die rekening van Kwik Fit schopt me nog steeds in de darm elke keer als ik een blik werp op mijn banden, maar ze zijn zo belangrijk om je stroom af te zetten. Toegegeven, deze zouden wel eens de duurste optie op de lijst kunnen worden, maar ze zijn ook de saaiste, dus laten we ze vroeg behandelen. Het verhogen van de totale snelheid is één ding, maar genieten van die snelheid meer in de bochten is grotendeels te danken aan je banden.

2. Trakteer uzelf op chiptuning

Dit is een speciale upgrade, vooral op nieuwere voertuigen zoals de mercedes 2019. Een Mercedes chiptuning kan uw auto letterlijk als een complete upgrade kan laten voelen. De Engine Control Unit doet wat hij op het blikje zegt en zorgt ervoor dat de motor optimaal loopt voor de veiligheid, garanties en zelfs EU- en Amerikaanse wetgeving, wat een goede zaak is voor de gemiddelde autobezitter en de industrie als geheel, maar niet voor ons allemaal. De ECU gebruikt software om het vermogen en de efficiëntie van de motor in wezen te beperken, maar zoals iedereen weet, kan software heel gemakkelijk worden overschreven – vraag de NHS.Qualified remap professionals werken aan het maken van nieuwe motorkaarten die de motor op een hoger niveau zullen controleren, een niveau dat dichter bij het niveau ligt van wat hij werkelijk kan, wat resulteert in meer vermogen en koppel of als u regelmatig lange afstanden rijdt en alleen naar de kroeg gaat, het brandstofverbruik verbeteren. De ECU Remapping is betaalbaar, omkeerbaar en extreem snel te bereiken, in sommige gevallen kan het in minder dan een uur worden voltooid.

3. Een koude luchtinlaat

Net als wij houden motoren van lucht, het houdt ze op dezelfde manier in leven. De installatie van een koude luchtinlaat zorgt voor een grotere hoeveelheid gecondenseerde lucht in uw hongerige motor, wat resulteert in een koelere werking = betere prestaties. Er zal bijna altijd een toename van het vermogen zijn, dus koppel dit aan de vorige upgrades en u zult letterlijk een nieuwe auto besturen.