3 redenen waarom je een telefoonhoesje nodig hebt

Wist je dat 25% van de smartphone gebruikers geen case gebruikt? Maar waarom nemen deze waaghalzen zoveel risico’s? De belangrijkste redenen zijn: een case maakt een telefoon te omvangrijk, ik hou van het ontwerp van mijn telefoon zonder case, cases zijn te duur en ik ben niet bang om mijn telefoon te laten vallen. Hoewel al deze redenen geldig en zinvol zijn, lijkt het ook riskant om het lot van je telefoon aan het toeval over te laten. Hoewel smartphones steeds steviger en duurzamer worden, worden ze ook steeds duurder. De iPhone X begint bij €999 en de Samsung Galaxy S9+ begint bij 839,99 euro. Dat is veel geld. Dus waarom zou je jouw telefoon niet willen beschermen? Lees verder voor de top 3 redenen waarom je een hoesjes zou gebruiken.

Persoonlijke stijl

Veel mensen beschouwen hun telefoonhoes als een verlengstuk van hun persoonlijke stijl of persoonlijkheid. Of je nu de voorkeur geeft aan een case met schattige karakters erop, een moderne, strakke case, of een case met het logo van je favoriete voetbalteam, er zijn vrijwel geen grenzen aan de mogelijkheden die voor je beschikbaar zijn. Met al deze keuzes ben je in staat om je telefoon te beschermen zonder aan stijl in te boeten. Ben je nog op zoek naar een leuke hoesje voor je mobiel? Check dan de site van IYUPP.

Bescherming

Dit is waarschijnlijk de meest voor de hand liggende reden om een telefoonhoes te gebruiken. Veel mensen laten hun telefoon wekelijks of zelfs dagelijks vallen. Kan jouw telefoonscherm nog steeds barsten, zelfs in een hoesje? Dat kan natuurlijk, maar het is minder waarschijnlijk. Cases zijn ontworpen om de impact van het vallen op de grond te absorberen.

De harde cases is het minst beschermend, omdat deze bij een val eerder zal breken. Zachte cases hebben meer effect, waardoor ze de impact beter kunnen absorberen.

Lees ook: 4 tips om met success uit een escape room te ontsnappen

Geen verzekering

Als je ervoor kiest om geen telefoonverzekering of een beschermingsplan aan te schaffen, dan heb je absoluut een hoesje nodig! Zelfs de meest zorgvuldige persoon kan een kort moment van botervingers hebben. Het laatste wat je wilt zien is dat je dure telefoon uit je handen glijdt en op de stoep terecht komt. (Zeker als je geen back-up hebt.) We raden altijd een hoesje,  beschermglas en een verzekering aan om ervoor te zorgen dat je telefoon nooit vroegtijdig aan een einde komt.