5 Tips over Diamond Painting

In deze tijd is het nauwelijks nog mogelijk om je tijd te investeren in creatieve hobby’s. Het is moeilijk om te investeren in een hobby die je betrokken en geïnteresseerd houdt, zelfs nadat de dagen voorbij zijn gegaan. Als je op zoek bent naar zo’n activiteit om jouw hersenen actief en jouw creativiteit intact te houden, dan is diamond painting iets waarvan je zult genieten.

Klik hier om je starterskit of diamond painting eigen foto aan te schaffen.

Voordat je aan de slag met de taak gaat, lees eerst hieronder een lijst met een aantal tips en tricks die we hebben verzameld.

Gebruik je studietafel om je canvas een vlakke ondergrond te geven!

Je hebt een effen en plat oppervlak onder je canvas nodig, voor perfecte resultaten. Daarom is het beter om tijdens het schilderen voor je studietafel te gaan zitten of op de grond in een comfortabele houding voordat je begint.

Of anders, gebruik een snijplank voor beknopte resultaten!

Als je geen kleine studeertafel hebt om uw doek rechtop te zetten, kun je hier het beste jouw keukenapparatuur gebruiken. Een snijplank is goed genoeg om je canvas op te leggen en laat je genoeg ruimte over om ook het resultaat van de essentie in de buurt te houden.

Leg het doek tussen twee dikke boeken om het recht te leggen.

Leg het canvas ongeveer een half uur tussen twee dikke boeken nadat je het hebt uitgerold. Dit zou helpen het uit te vlakken en het voor te bereiden op het werk dat voor ons ligt.

Haal er een multi-diamant applicator bij om het proces te versnellen.

Je zult je vervelen en moe worden van het één voor één plukken van tientallen of honderden diamanten, nietwaar? Met behulp van een dergelijke tool zou je een aantal diamanten vast te stellen in een poging. Klik hier om 13 delige set van vervangbare koppen applicator tool in jouw collectie op te nemen.

Gebruik een leeg eierdoosje voor een gigantische verzameling diamanten.

Waarom geld uitgeven om iets te kopen als je het ook kunt doen met de dingen die je al in huis hebt. Als je een leeg eierdoosje hebt, kan je elke diamant-categorie verzamelen in verschillende segmenten die het heeft. Dat bespaart je geld van een grote bak.

Lees ook: De voordelen van een Nespresso machine