divi

De beste WordPress Thema’s van 2019

Als u op zoek bent naar de beste WordPress thema, dan zal deze collectie van de meest populaire premium WordPress thema’s u zeker helpen. Dit is handig als je niet goedkoop je website wilt laten maken door een bedrijf, maar zelf je handen vies wilt maken.

De meest populaire premium thema’s omvatten ook een breed scala aan functies die uw WordPress-website upgraden van een standaard blog naar een krachtig publicatieplatform. Als u een volledig functionerende online shop wilt creëren of gewoon een paar items te koop op uw website wilt plaatsen, dan hebben de meeste thema’s in deze collectie goede e-commerce mogelijkheden.

De WordPress-thema’s die in deze collectie zijn opgenomen, hebben allemaal ontwerpen van hoge kwaliteit, indrukwekkende selecties van demo’s en vooraf gebouwde lay-outs en sjablonen, veel aanpassingsinstellingen en -opties, en echt nuttige functies die uw website effectiever van dienst zullen zijn.

Dit zijn de beste WordPress themes voor een reden, en welke u ook kiest, u zult goed op weg zijn naar het maken van een geweldige website.

Pofo

Pofo heeft een indrukwekkende selectie van website demo’s die daarmee Pofo populair heeft gemaakt.

Omdat dit thema ideaal is voor het maken van portfoliowebsites, bevatten alle demo’s een sterke set portfoliotemplates. Daarom kunt u, of u nu een van de agentuigdemo’s, de studio-optie, de bedrijfshomepage of de freelancer-demo gebruikt, uw werk eenvoudig op een aantal verschillende manieren weergeven met behulp van de portefeuillesjablonen. Om u nog meer opties voor uw website te geven, is Pofo ook uitgerust met een binnenkort te verschijnen en een demo die u kunt toepassen op uw site terwijl deze in ontwikkeling is of wordt bijgewerkt.

Hoewel vermeld als een creatief portfolio en blog thema, is Pofo uitgegroeid tot iets veel veelzijdiger. Dankzij een gevarieerd portfolio van website demo’s is Pofo geschikt voor verschillende projecten. Mits je een stijlvolle en creatieve website nodig hebt, en je hebt wat visuele inhoud die je graag wilt tonen, is Pofo zeker de moeite waard om van dichtbij te bekijken.

Pofo moet alles hebben wat je nodig hebt om bijna elk type website te maken met WordPress.

Divi

Divi is het belangrijkste WordPress thema van het Elegante Thema-team. Het is het hoogtepunt van hun themapakket en het is een hulpmiddel dat u kan helpen bij het bouwen van bijna elk type website met WordPress.

Een van de beste eigenschappen van dit populaire premium WordPress thema is de geïntegreerde Divi Builder. Deze drag-and-drop tool maakt het gemakkelijk om aangepaste lay-outs te maken en te ontwerpen voor de pagina’s van uw WordPress-website, inclusief de homepage. Via de Divi Builder-gebruikersinterface kunt u aangepaste paginalay-outs maken die bestaan uit meerdere rijen en kolommen. Uw lay-outs kunnen dan worden gevuld met een reeks modules.

Divi is dan ook een van de beste WordPress thema’s die er is.