Goedkoop je website laten maken

Hallo lezers,

Tegenwoordig heeft iedereen een website, meestal gaat het om een bedrijf voor je website. Maar denk ook eens aan een persoonlijke blog of een website voor je portfolio.

Klinkt allemaal leuk en aardig maar hoe maak je dan zo een website? Ik zelf (ben al 56 jaar) heb vele malen geprobeerd een website te maken echter was de uitkomst niet waar ik naar zocht. Het kost veel tijd, moeite en je weet dat tijd geld kost. Dus heb ik vele van mijn websites laten maken door een erkend professioneel webdesign bedrijf (http://webstick.nl). Het kost je maar ongeveer €500,- en dan heb je al een complete website.

Je moet wel altijd even de reviews lezen op Google voordat je je website laat maken door een bedrijf. Je weet maar nooit, ik had ooit een website laten maken bij een bedrijf die 0% communicatie had. Ook was de opbrengst van de website TWEE WEKEN later.

WordPress

Meestal worden de sites op WordPress gebouwd dat is een populair website systeem. Je kan hiermee eenvoudig zelf je website beheren zonder kennis te hebben van coderen. Pagina’s kan je zelf toevoegen en bewerken zonder afhankelijk te zijn van de webdesign bedrijf nadat je website is gemaakt. Ik adviseer iedereen om een webdesign bedrijf te zoeken die WordPress gebruikt. Want op WordPress kan je bijna alles doen, wil je eenvoudig een Webshop beheren? WordPress is de oplossing. Wil je een online systeem voor reserveringen? Dat kan met WordPress.

Conclusie

Ik raad aan om dus iemand anders die meer kennis heeft je website te laten maken. Hiermee bespaar je tijd en krijg je een veel beter resultaat dan als je het zelf doet. Onthoudt dat een website een heel belangrijk onderdeel is van een bedrijf.