Hoe maak ik een Word Press Blog: Beginners

Het verkrijgen van je WordPress-blog is eenvoudiger dan ooit met de beschikbare technologieën en platforms zoals WordPress. Je kunt binnen enkele minuten een blogger worden

Met WordPress kun je zelf je blog aanmaken en beheren. Want wanneer je een blog beheert, moet je de volledige controle hebben over je website.

Aangezien WordPress is ontworpen voor bloggen, wordt het geleverd met alle functies en faciliteiten om je te helpen bij het maken en beheren van je blog site. Er zijn een paar dingen die je nodig hebt om je blog website te maken met WordPress.

  • Domeinnaam: De unieke naam / adres van uw blog site, om deze te identificeren op het internet.
  • Hosting ruimte: Een gehuurde serverruimte om uw website te hosten.
  • WordPress thema: Een kant-en-klaar sjabloon om makkelijk website maken.Er zijn tal van ontwerpen met verschillende ontwerpen om uit te kiezen. U kunt kiezen voor een premium WordPress thema of een gratis WordPress blog thema downloaden.
  • WordPress plugins & blog tools: Tools en add-ons met extra functies om de bruikbaarheid van uw blogs te verbeteren.

Met deze accessoires, ben je klaar om je blog website te starten. Er zijn typisch 4 stappen om te beginnen met je WordPress blog:

  1. Kies een domeinnaam en zorg voor hosting: Afhankelijk van je wensen, moet je de domeinnaam voor je website kiezen. Abonneer je ook op een betrouwbare host voor hosting ruimte.
  2. Installeer WordPress: Deze stap zal worden geëlimineerd met een aantal geavanceerde hosting die wordt geleverd met WordPress standaard geïnstalleerd.
  3. Kies een WordPress thema, kopen / downloaden & installeren: Het duurt slechts een paar minuten om het thema te installeren op uw WordPress setup.
  4. Pas je WordPress website aan volgens jouw wensen: Nu kun je de standaardinstellingen van je WordPress-thema aanpassen aan de eisen van jouw blog.

Lees ook: Geldverspilling: De grootste fouten die je kunt maken