Is een elektrische scooter aan te raden?

Heb je meer lichaamsbeweging nodig en denk je aan een nieuwe activiteit die vreugde en een nieuwe impuls in jouw leven zou brengen? Probeer een elektrische scooter uit!

Een e-scooter kopen kan een enorme uitdaging zijn. Er zijn een overweldigend aantal keuzes en dingen om te overwegen. Een elektrische scooter van hoge kwaliteit kan je gemakkelijk 500 euro kosten, maar kan ook meer dan 2000 euro kosten. Het gooien van een moersleutel in de zaken zijn tal van dubieuze sites met “reviews” van mensen die nog nooit in hun leven een scooter hebben aangeraakt.

Als je op het hek staat over elektrische scooters, zal deze gids je helpen beslissen of je er een moet kopen.

Is een elektrische scooter aan te raden?

Als een elektrische scooter een goede oplossing lijkt voor je woon-werkverkeer, maar je voelt je onzeker over de aankoop, lees dan verder! De gegevens die we hebben verzameld laten zien hoe een enorme gemeenschap van rijders hun scooters daadwerkelijk gebruikt.

Werkt een elektrische scooter voor mijn woon-werkverkeer?

Een elektrische scooter werkt vrijwel zeker voor je woon-werkverkeer als je er een hebt onder de 12 mijl of zo. Houd er rekening mee dat het hele woon-werkverkeer veel langer kan duren als je uiteindelijk andere vormen van vervoer gebruikt.

De gemiddelde elektrische scooter eigenaar rijdt 7 mijl per dag en 4 dagen per week, volgens onze elektrische scooter eigenaar gebruiken gegevens. Dit suggereert dat deze afstand voor het woon-werkverkeer met een elektrische scooter voor de meesten zeer beheersbaar is.

Dit komt neer op 1456 mijl per jaar en een besparing van 850 euro ten opzichte van het reizen met de auto. Bovendien zijn elektrische scooters beter voor het milieu.

Zal ik blij zijn met mijn aankoop van een elektrische scooter?

Vrijwel zeker. Bijna 90% van de rijders meldt 4/5 of 5/5 voor tevredenheid, met een gemiddelde score van 4,3/5.

Zelfs als je willekeurig een scooter zou kiezen om te kopen, zou je er waarschijnlijk blij mee zijn, maar doe dat alsjeblieft niet.

Lees ook: Waarom zou je een sales recruitment agency gebruiken?