Top 5 Voordelen van het dragen van sieraden en accessoires

Als liefhebber van sieraden en accessoires kan ik geen reden vinden om ze niet te dragen. Echter, voor het geval je nog steeds niet verkocht bent op de voordelen van het dragen van ixxxi sieraden en accessoires, heb ik een korte lijst gemaakt van mijn top 5 redenen dat het altijd een goede keuze is.

Benadrukt bepaalde kenmerken

Het dragen van sieraden en accessoires kan de aandacht vestigen op bepaalde lichaamsdelen zoals uw nek, gezicht, handen. Als je bijvoorbeeld je gezicht meer wilt benadrukken dan je borst, draag dan kleinere halskettingen en grotere oorbellen. Of andersom, als u uw borst wilt markeren, draag dan grotere statement halskettingen en kleinere oorbellen.

Laat uw persoonlijkheid zien

Of u nu statement stukken aan of kleine stukken draagt, uw sieraden kunnen veel over u vertellen op de eerste indruk. Vele malen de sieraden die je draagt geeft mensen die je ontmoet of tegenkomt een korte samenvatting van uw typische mode-stijl en de eerste indruk van uw persoonlijkheid. Zo wordt iemand die felle felle kleuren draagt vaak gezien als een heldere en kleurrijke persoonlijkheid, terwijl iemand die kleinere stukken draagt vaak gezien wordt als een minimalistische persoonlijkheid. Zorg er dus voor dat uw sieraden passen bij uw ware persoonlijkheid!

Voegt een pop van kleur toe

Zelfs als u vaak effen kleuren draagt in uw nietjeslooks, kunt u meer interesse in uw #ootd creëren door gebruik te maken van pops van kleur met juwelen en accessoires. Bijvoorbeeld, als uw garderobe bestaat uit veel van alle zwarte ensembles, draag dan feller gekleurde juwelen of zelfs alleen maar een contrasterende kleur zoals rood. Door het toevoegen van een pop van kleur helpt het je niet alleen bij het bedenken van welke stukken je moet dragen bij het aankleden, maar het zal ook je normaal gesproken donkere uiterlijk opfleuren.

Upgrades elke tripje naar de supermarkt

Heb je ooit een paar boodschappen gedaan en ben je iedereen tegen het lijf gelopen die je liever had vermeden in je comfortabele thuiskleren? Ik geloof dat het ons allemaal is overkomen, we hebben het huis verlaten zonder dat we er echt om geven hoe we eruit zien, want we lopen gewoon ergens heel snel. Er is echter een makkelijke oplossing om er uit te zien alsof we net uit bed zijn gerold en de oplossing is accessoires. Soms gewoon het toevoegen van een aantal eenvoudige oorbellen, een basis ketting, en schattige flats of sneakers kan uw look te upgraden van een net uitgerolde-out het bed kijken naar comfortabel-casual-chic!

Oorbellen passen altijd

Dit is misschien niet bepaald een voordeel van het dragen van sieraden, maar gewoon een voordeel van oorbellen in het algemeen. Uw oorbellen zal nooit in de steek laten als het gaat om de grootte, voor het grootste deel, alle andere sieraden, zoals ringen, kettingen en armbanden kan worden te strak of te los, afhankelijk van of je aan te komen of te verliezen gewicht in bepaalde gebieden van uw lichaam. Dus, als niets anders altijd investeren in oorbellen dan de meeste andere sieraden stukken!

Lees ook: 3 Voordelen van drone-gebaseerde inspecties