Voordelen en redenen voor zakelijke beveiligingscamera’s en videobewaking

Als het gaat om de algemene veiligheid en beveiliging van uw bedrijf, zijn videobewaking en beveiligingscamera’s van Hikvision een must. Hier zijn 8 voordelen van videobewaking en redenen waarom, als uw bedrijf geen videobewakingscamerasysteem heeft, u dit moet overwegen.

Beveiligingscamera’s verhogen de algemene veiligheid

Beveiligingscamera’s die overal in een bedrijf worden geplaatst, helpen misdaden en inbraken te voorkomen. Bedrijven hebben 4x meer kans om als huis te worden ingebroken.

Videobewaking kan helpen winkeldiefstal en diefstal te voorkomen.

Zakelijke beveiligingscamera’s, prominent geplaatst, kunnen helpen om diefstal te ontmoedigen. Wist u, 64 percent van alle kleine ondernemingen valt slachtoffer aan werknemersdiefstal, en nationaal, verliezen de kleine ondernemingen €25.000 tot €33.000 elke minuut aan winkeldieven.

Fraude voorkomen

Een typisch bedrijf kan tot 5% van zijn omzet verliezen aan fraude.

Videobewaking kan werknemersdiefstal voorkomen

80% van de diefstallen gebeurde in organisaties met minder dan 100 werknemers, en meer dan de helft had minder dan 25 werknemers.

Verbetert de veiligheidscontrole

Kleinere organisaties zijn kwetsbaarder voor diefstal door werknemers. Dit komt omdat er vaak minder waarborgen zijn.

Beschermt tegen inbraak

60,5% van de inbraken zijn gedwongen in te voeren. Veel mensen geloven dat inbraken gewoon “opportuniteitsmisdaden” zijn. Uit de statistieken blijkt echter dat de meerderheid van de inbraken in feite gedwongen binnenkomsten zijn (het breken van ramen, het openbreken van sloten, het schoppen van deuren, enz.) Een goed beveiligingssysteem, inclusief bewakingscamera’s, kan een groot afschrikkingseffect hebben op dit soort misdrijven.

Verbeterde perceptie van de zorg voor de veiligheid van de klant

De aanwezigheid van een goed beveiligingssysteem inclusief beveiligingscamera’s laat uw klanten zien dat u zich bekommert om hun veiligheid en beveiliging en kan hun algemene perceptie van uw bedrijf verbeteren.

Verbetert de externe beveiliging voor klanten en medewerkers

Videobewakingscamera’s beschermen uw medewerkers zowel direct als indirect. Wanneer ze op bedrijfsparkeerplaatsen en buiten het fysieke gebouw worden geïnstalleerd, kunnen ze de verdachte activiteit registreren en de bedrijfsveiligheidsagenten of anderen in staat stellen om ervoor te zorgen dat werknemers hun voertuigen veilig kunnen bereiken.

Lees ook: 4 Krachtige redenen waarom je een abonnementsdienst zou moeten aanbieden